HTML

Üdvözlünk látogató!

A honlapon interjúkat olvashatsz ismert és kevésbé ismert humoristákkal! Várjuk majd amatőr humoristák jelentkezését és biztosítunk nekik teret, hogy az oldal keretein belül bemutassák nevettető képességeiket! Egyszóval itt minden van/lesz, ami humor! Ha szeretnél videót beküldeni nekünk vagy bármit megosztani, amit úgy érzed tudnunk kéne, akkor az alább e-mail címen megteheted! standup00@freemail.hu

Videók

Legfrissebb hozzászólások

Interjú Orosz Györggyel

2011.03.19. 12:34 :: Dred07

Sikerült összehozni egy interjút Orosz Gyurival is, aki a Frizbi Humorbajnokságán első helyezést ért el! Beszéltünk rádiós életéről és a tv-ben aratott sikereiről, de Gyuri olyan rendes volt, hogy még bele is vont az interjúba!

HB.: Üdvözöllek! Mindenek előtt köszönöm, hogy elfogadtad a felkérést.

OGY.: Én köszönöm Bence! Azért mondom ki, hogy Bence, mert szeretném ha te is benne lennél a beszélgetésben, amúgy miért csináltad ezt az oldalt?

HB.: Köszönöm, hogy megemlítettél! Az oldalnak csupán csak a magyar humor erősítése a célja és, hogy ismert és még kevésbé ismert humoristákat szólaltassak meg, hogy az emberek megismerjék őket és gondolataikat/életüket. Szeretem a humort és az életem nagy részét is ez tölti ki. Nem csak a színpadon de ilyen módon is kívánok foglalatoskodni vele. Na de térjünk át, rád, mert ez az interjú rólad szól! Már egy jól bevált kérdéssel kezdeném, ami senkinél sem maradhat ki. Hogy jött a képbe a humor?

OGY.: Mindig is hülye voltam. És emellett a titkos lázadásom is fejlesztette a humorérzékemet, egyébként lehetnék matematikus is, de volt egy hülye tanárom aki elvette tőle a kedvem. Amúgy Nagyapám, és Apukám is hülye, tőlük is örököltem. Az országban van 2.000.000 humoros ember és 200 humorista. Szeretnék a 200-ban megragadni, és örökre hülye maradni, bár Nagymamám szerint a hülye szó már csúnya beszéd.

HB.: Jómagam a Frizbi forgatásán ismertelek meg és a humorista éneddel is ott
találkoztam először. Előtte hova jártál fellépni?

OGY.:  Olyan helyekre jártam fellépni ahova hívtak, sport pálya, falunap, sportcsarnok, kocsma, étterem, kávézó, stb. Most esik le, hogy az a kérdés, hogy hol kezdtem...Debreceni művházakban, egy debreceni társulatban fejlődtem. Azután jött a Mikroszkóp Színpad, most pedig a Beee Színpadon.

HB.: A Frizbi Humorbajnoksága milyen élmény volt számodra és mennyire vált
hasznodra?

OGY.: A TV az nem egy színpad, ott csak robotok vagyunk. Ezt is meg kell tanulni, a néző robotokra vágyik. Meg lehet próbálni ebből kitörni, de sajnos a forradalom még nem jött el.

HB.: A Frizbiben elért siker után, nem gondoltál a Showder Klubra, mint
karriered újabb lépcsőfokára?

OGY.: Én abban hiszek, hogy először dolgozzunk, fejlődjünk, aztán majd a csatornák megtalálnak. Soha nem lehetek tökéletes, úgyhogy van mindig mit csinálni. Ha jó vagy előbb vagy utóbb majd ők gondolnak rád.

HB.: Az ország nagy része a Frizbiből ismerhetett meg, de Debrecenbe igazi "híresség" vagy, hisz reggeli műsorod van egy helyi rádióban. Hasonló műsor ez a Class Fm-en hallható Morning Showhoz?

OGY.: Nem olyan, ebben nem szerepel Polgár Peti. Ez a műsor a Reggeli K.O.  K mint Kállai (Kriszta) és O mint Orosz (György). A műsor a nők és a férfiak örökös harcán alapul. Ezt egy kicsit el kell játszanunk, mert Krisztával eléggé hasonlóan gondolkodunk. Mi a privát életben is egy pár vagyunk, így ez egy igazán különleges műsor, sok humorral, és sok közszolgálati elemmel, ami egy furcsa párosítás, de miért ne lehetne vidáman informálni.

HB.: Szövegeidet teljes mértékben magad írod vagy az életen kívül más is
besegít?

OGY.: Én nem írok anyagokat, eddig mindig el tudtam valahogy kerülni, hogy ne kelljen írásban leadni a fellépésem anyagát. Televízióban és rádióban sem használok papírt. Egy rövid kis felsorolás szerű listát írok, hogy miről akarok beszélni. Például a Frizbi első adásában hallható karácsonyfa állítós sztori (Ide kattintva metekintheted), az egy fellépésen így néz ki a papíromon:- karácsonyfa. Az anyagoknál megvan egy alapsztori, amit a színpadon hizlalok. Az öcsém szintén humorista, vele szoktunk ötletelni, gegelni.

HB.: Van olyan személy akit példaképnek tartasz a magyar humor világból?

OGY.: Szerintem egy poén akkor jó ha minél nagyobb a pofon. Ez alatt azt értem,
hogy egy vicc akkor ütős ha az egyik irányba eltereljük a hallgató figyelmét, és a másik oldalról kap egy hatalmas pofont. Minél jobban eltereljük, és minél nagyobb a pofon, annál jobb a poén. Ennek a királya Boncz Géza volt. Humorban ő a példaképem.

HB.: Mit tervezel a jövődre nézve? Stand up ezerrel, vagy van valami más ötlet?

OGY.: Azt szoktam mondani, hogy a fű úgyis kinő tavasszal, tehát dolgozzunk,
aztán majd lesz valahogy.

HB.: Nagyon köszönöm, hogy időt szakítottál rám és tovább sikeres fellépéseket!

OGY.: Köszönöm.

Az interjút készítette: Kuhár Bence

Szólj hozzá!

Címkék: orosz györgy interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://humoristak.blog.hu/api/trackback/id/tr82752573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása