HTML

Üdvözlünk látogató!

A honlapon interjúkat olvashatsz ismert és kevésbé ismert humoristákkal! Várjuk majd amatőr humoristák jelentkezését és biztosítunk nekik teret, hogy az oldal keretein belül bemutassák nevettető képességeiket! Egyszóval itt minden van/lesz, ami humor! Ha szeretnél videót beküldeni nekünk vagy bármit megosztani, amit úgy érzed tudnunk kéne, akkor az alább e-mail címen megteheted! standup00@freemail.hu

Videók

Legfrissebb hozzászólások

Interjú Lorán Barnabással (Trabarna)

2011.03.02. 17:09 :: Dred07

Sikerült egy kisebb interjút összehozni Lórán Barnabással is, a Dumaszínház és a Showder Club egyik humoristájával. A honlap indulása óta négy interjú került fel a honlapra. Ezentúl ritkábban fog megjelenni hasonló beszélgetés. Az eddigi sűrűség csak azért volt, hogy a honlap ne tűnjön "kopasznak" és ,hogy lássátok, hogy mit várhattok. No, de mindenek előtt itt az interjú!

HB.: Legelőször is az érdekelne, hogy miként kerültél bele a humor világába?

LB.: Beszippantott. Bolondoztam a barátimnak, majd jöttek ezek a vicces hangutánzások. Úgy éreztem benn van és teret kell adnom neki, és ahol lehetett kipróbáltam magam.

HB.: Én legelőször azokban a bizonyos "Hutyutyu" reklámokból ismertelek meg. Hogy kerültél bele ezekbe a reklámokba. Hogy jött az ötlet?

LB.: Ez egy Skoda reklám volt amire gondolsz. Felkértek elmondták, hogy mit szeretnének. Jó móka volt.

HB.: Ha jól tudom legelőször a Fárbry Show-ból ismerhetett meg a tv-s közönség, mint Stand up Comedy előadó. Saját tapasztalatom alapján, kicsit nyomasztóak legelőször a kamerák. Nagyon féltél/izgultál?

LB.: Valóban az első nagyobb TV-s műsor amiben szerepeltem az a Fábry Show volt. Nem vagyok egy izgulós típus, de ott egy kicsit izgultam. Az a kis hangutánzós szösszenet, amit ott láthattak a nézők, az nem igazán volt stand up. Csak, jellegű.

HB.: Rengeteg humoristának írják a szövegét. Te ezzel, hogy vagy? Az összes szövegedet magad írod?

LB.: Igen mindet. Néha segítek másoknak is, ha elakadnak. Ez kölcsönös. Az ilyen közös ötleteléseket hívjuk gegpartiknak.

HB.: Volt olyan fellépésed ami után úgy érezted, hogy kudarcot vallottál?

LB.: Hát persze. Ezek általában olyan rendezvények, amikor szervező nem méri fel, hogy ez a fajta műsor oda való e? Szerencsére a Dumaszínházas nyilvános rendezvényeinken ilyen nem fordulhat elő, mert ott minden ideális a stand up előadások lebonyolítására.

HB.: Mennyire tudsz a humorból megélni? Egyáltalán megtudsz, vagy van egy hétköznapi, "civil" munkád is?

LB.: Most jelenleg ebből élek. Volt polgári állásom, de választanom kellet, hogy melyiket szeretném rendesen csinálni. A humort választottam.

HB.: Mit szólsz az új feltörekvő humoristákhoz? Zavar a konkurencia? Vagy egyáltalán konkurenciának látod-e őket?

LB.: Nagyon örülök neki, hogy vannak újak, és csak biztatni tudom őket. Nem látok konkurenciát bennük, inkább kollégaként fordulok feléjük.

HB.: Végezetül, azt szeretném megkérdezni, hogy egyre több humorista ír könyvet.
Tervezel hasonló "projektet"?

LB.: Nem tervezem, hogy könyvben teljesedjek ki. Akkor inkább legyen képregény. Abból meg már négy-öt éve készült tizenhárom oldal. Ezeknek egy részét a http://www.facebook.com/Trabarna oldalon fent van. De folyamatosan töltöm fel a folytatást.

Nagyon köszönöm a rám szánt időt és további sok sikert kívánok az életed minden területére!

Az interjút készítette: Kuhár Bence

Szólj hozzá!

Címkék: lórán barnabás interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://humoristak.blog.hu/api/trackback/id/tr1002704690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása