HTML

Üdvözlünk látogató!

A honlapon interjúkat olvashatsz ismert és kevésbé ismert humoristákkal! Várjuk majd amatőr humoristák jelentkezését és biztosítunk nekik teret, hogy az oldal keretein belül bemutassák nevettető képességeiket! Egyszóval itt minden van/lesz, ami humor! Ha szeretnél videót beküldeni nekünk vagy bármit megosztani, amit úgy érzed tudnunk kéne, akkor az alább e-mail címen megteheted! standup00@freemail.hu

Videók

Legfrissebb hozzászólások

Térhatású 3D-ben humorizál Orosz György és Kuhár Bence

2012.04.27. 13:43 :: Dred07

Következő cikkünkben két humoristát mutatunk be, akik haladnak a korral és már 3D-ben is elérhetőek a neten. Ha 4D-ben (szagos mozi) akarod őket látni ahhoz már tényleg ki kell mozdulj otthonról. Kuhár Bence (Comedy Central,TV2,FixTV) humorista legtöbb fellépési videója mostantól nem csak 2D-ben hanem 3D-ben is megtekinthető. A youtuben mindenki maga dönti el és állítja be, hogy milyen változatban és minőségben szeretné nézni. Bence elmondása szerint már régóta érdekli a 3D-s technológia és gyakorta osztotta meg saját 3D-s képeit a rajongói oldalán, de eddig videóit nem tudta ilyen módon elkészíteni. Viccesen hozzá tette: "Köszönöm James Cameronnak, hogy az Avatár után kölcsön adta a kameráját!" Aki esetleg nem tudná, hogy youtuben hol kell beállítani a térhatású élményt, annak készítettünk egy kis képet, hogy biztosan megtalálja mindenki. Természetesen egy 3D-s szemüvegre még szükség lesz!
 

Ámde a 3D-s humoristáknak ezzel még nincs vége, hiszen Orosz György (Comedy Central,TV2) a Beee színpadon készítette el első 3D-s fellépési videóját. A két humorista között a különbség, hogy míg Kuhár Bence a 2D-s videóit konvertáltatta 3D-be, addig Orosz György produkciója automatikusan 3D-be van filmezve. A két humorista egyébként a TV2 Frizbi című műsorban tűnt fel legelőször a médiában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://humoristak.blog.hu/api/trackback/id/tr44476503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása