HTML

Üdvözlünk látogató!

A honlapon interjúkat olvashatsz ismert és kevésbé ismert humoristákkal! Várjuk majd amatőr humoristák jelentkezését és biztosítunk nekik teret, hogy az oldal keretein belül bemutassák nevettető képességeiket! Egyszóval itt minden van/lesz, ami humor! Ha szeretnél videót beküldeni nekünk vagy bármit megosztani, amit úgy érzed tudnunk kéne, akkor az alább e-mail címen megteheted! standup00@freemail.hu

Videók

Legfrissebb hozzászólások

Cristofel szóhoz sem jut, Kuhár Bence élcelődésétől!

2012.09.06. 10:49 :: Dred07

vv-cristofel(1).jpg

Kuhár Bence már harmadik videóját készítette el, amiben a korábbi való világoson, VV Cristofelen élcelődik. Legújabb videója annyira sikeres lett, hogy három nap alatt több, mint 50ezren tekintették meg és az emberek nagyrészének tetszik. Cristofel egyenlőre nem reagált a videókra, amiből nem biztos, hogy jól jön ki a való világos ex hős. Kuhár Bence megkeresésünkre annyit mondott: "Nem volt cél Cristofel megsértése, egyszerűen csak egy jelenség és mint jelenség jól parodizálható. Hülye lennék nem kihasználni!"

Szólj hozzá!

Kuhár Bence videóüzenetben szólt be VV Cristofelnek.

2012.08.22. 11:37 :: Dred07

vv-cristofel(1).jpg03.JPG

Kuhár Bence humorista egy videóüzenet keretén belül szólt be VV Cristofelnek. Cristofel nem rég kiadott "Kubai ritmus" című számát és jövőben megjelenő számát is terítékre rakja a rövid videóban. Kuhár Bence így nyilatkozott: Figyeltem, ahogy Fluor és Cristofel netharcosokként egymásnak üzengetnek és gondoltam beszállok. Úgy gondolom ez nem egy botrányvideó, mert nem sértegetem Cristofelt, egyszerűen csak szakmámhoz hűen humorizálok. Arra, hogy szerinte lesz-e válasz a videóra nem válaszolt Bence. A videót két nap alatt több mint 2000-en tekintették meg.

Szólj hozzá!

Kuhár Bence hatalmas botrányt kavart...!

2012.08.13. 11:47 :: Dred07

03.JPGDSCF1315.JPG

Kuhár Bence a Comedy Central és a TV2 humoristája sosem volt az aki botrányairól volt híres, most mégis olyat csinált, ami nagyon megosztotta az embereket. Junikerrel aki jópár évvel ezelőtt az év rap felfedezetje lett, készített egy számot. Ebben a számban Juniker rappel, míg Bence humoros dolgokat mond. A szám a facebookról és a műnőkről szól. Egy nap alatt berobbantotta a nézetséget és maga körül a botrányt is, hiszen tömegével jöttek a pozitív és a negatív levelek. Bence így nyilatkozott: "Pontosan erre számítottunk, sőt csalódtunk volna ha nem így történik. Kicsit megakartuk kavarni magunk körül az álló vizet, de ez még csak a kezdet."

Szólj hozzá!