HTML

Üdvözlünk látogató!

A honlapon interjúkat olvashatsz ismert és kevésbé ismert humoristákkal! Várjuk majd amatőr humoristák jelentkezését és biztosítunk nekik teret, hogy az oldal keretein belül bemutassák nevettető képességeiket! Egyszóval itt minden van/lesz, ami humor! Ha szeretnél videót beküldeni nekünk vagy bármit megosztani, amit úgy érzed tudnunk kéne, akkor az alább e-mail címen megteheted! standup00@freemail.hu

Videók

Legfrissebb hozzászólások

Cristofel szóhoz sem jut, Kuhár Bence élcelődésétől!

2012.09.06. 10:49 :: Dred07

vv-cristofel(1).jpg

Kuhár Bence már harmadik videóját készítette el, amiben a korábbi való világoson, VV Cristofelen élcelődik. Legújabb videója annyira sikeres lett, hogy három nap alatt több, mint 50ezren tekintették meg és az emberek nagyrészének tetszik. Cristofel egyenlőre nem reagált a videókra, amiből nem biztos, hogy jól jön ki a való világos ex hős. Kuhár Bence megkeresésünkre annyit mondott: "Nem volt cél Cristofel megsértése, egyszerűen csak egy jelenség és mint jelenség jól parodizálható. Hülye lennék nem kihasználni!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://humoristak.blog.hu/api/trackback/id/tr1004758550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása