HTML

Üdvözlünk látogató!

A honlapon interjúkat olvashatsz ismert és kevésbé ismert humoristákkal! Várjuk majd amatőr humoristák jelentkezését és biztosítunk nekik teret, hogy az oldal keretein belül bemutassák nevettető képességeiket! Egyszóval itt minden van/lesz, ami humor! Ha szeretnél videót beküldeni nekünk vagy bármit megosztani, amit úgy érzed tudnunk kéne, akkor az alább e-mail címen megteheted! standup00@freemail.hu

Videók

Legfrissebb hozzászólások

Kuhár Bence videóüzenetben szólt be VV Cristofelnek.

2012.08.22. 11:37 :: Dred07

vv-cristofel(1).jpg03.JPG

Kuhár Bence humorista egy videóüzenet keretén belül szólt be VV Cristofelnek. Cristofel nem rég kiadott "Kubai ritmus" című számát és jövőben megjelenő számát is terítékre rakja a rövid videóban. Kuhár Bence így nyilatkozott: Figyeltem, ahogy Fluor és Cristofel netharcosokként egymásnak üzengetnek és gondoltam beszállok. Úgy gondolom ez nem egy botrányvideó, mert nem sértegetem Cristofelt, egyszerűen csak szakmámhoz hűen humorizálok. Arra, hogy szerinte lesz-e válasz a videóra nem válaszolt Bence. A videót két nap alatt több mint 2000-en tekintették meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://humoristak.blog.hu/api/trackback/id/tr224725604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása