HTML

Üdvözlünk látogató!

A honlapon interjúkat olvashatsz ismert és kevésbé ismert humoristákkal! Várjuk majd amatőr humoristák jelentkezését és biztosítunk nekik teret, hogy az oldal keretein belül bemutassák nevettető képességeiket! Egyszóval itt minden van/lesz, ami humor! Ha szeretnél videót beküldeni nekünk vagy bármit megosztani, amit úgy érzed tudnunk kéne, akkor az alább e-mail címen megteheted! standup00@freemail.hu

Videók

Legfrissebb hozzászólások

Kuhár Bence hatalmas botrányt kavart...!

2012.08.13. 11:47 :: Dred07

03.JPGDSCF1315.JPG

Kuhár Bence a Comedy Central és a TV2 humoristája sosem volt az aki botrányairól volt híres, most mégis olyat csinált, ami nagyon megosztotta az embereket. Junikerrel aki jópár évvel ezelőtt az év rap felfedezetje lett, készített egy számot. Ebben a számban Juniker rappel, míg Bence humoros dolgokat mond. A szám a facebookról és a műnőkről szól. Egy nap alatt berobbantotta a nézetséget és maga körül a botrányt is, hiszen tömegével jöttek a pozitív és a negatív levelek. Bence így nyilatkozott: "Pontosan erre számítottunk, sőt csalódtunk volna ha nem így történik. Kicsit megakartuk kavarni magunk körül az álló vizet, de ez még csak a kezdet."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://humoristak.blog.hu/api/trackback/id/tr94709707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása